top of page
moswand_verlicht_logo_nature.png

Nature is een bedrijf dat duurzamen voedingsproducten ontwikkeld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vruchtensappen en Vega producten. Nature heeft Beeldmacht gevraagd een design te ontwikkelen voor hun meeting room. Hierbij wilde wij een openlucht- en natuurlijke uitstraling creëren dat een duidelijk match heeft met hun de producten die Nature ontwikkeld.  

moswand_verlicht_logo_nature.png

Meeting room Nature

Design: Open Air

Materiaal: Moswand en strechframe met doek

Logo: Nature is opgebouwd uit een verlichte doorzettertekst

moswand_nature.png

Een moswand vormt een prachtige en natuurlijke blikvanger. Het contact met de natuur, de mooie vormen en de groene kleur hebben een gunstig effect op ons humeur. Het mos wordt geplaatst op MDF panelen en kan op elke gewenste plek gemonteerd worden. Deze ecologische groenwanden passen in elk interieur en zijn

volledig onderhoudsvrij.

moswand_nature_info.png
textielframe_nature.png
textielframe_wandframe_neutraal-2017-web

De meeting room krijgt nog meer sfeer met dit fantastische stretchframe. Beeldmacht ontwikkelde

dit idee om de bezoekers een mooie beleving te geven. Deze toffe visual neemt je mee naar het buitengevoel. De natuur hangt echt om je heen.

Dit stretchframe is te maken in elk gewenste maat. 

doosletter_verlicht_logo_nature_def.png

Wat echt niet kan ontbreken in deze ruimte is het logo van nature. Beeldmacht heeft in dit design gekozen voor een verlicht logo. Het profiel van de letter is 120mm diep met een directe uitlichting (front lit). Het logo hebben wij op de moswand geplaatst en wurmt zich tussen het mos.

doosletter_verlicht_logo_n.png
bottom of page