top of page
mailing_design_kob_hoofdbeeld.png

E-mailcampagne Kids of Babe

Kleurrijke designs met gave typografie en illustraties

Kids of Babe is een mooie kledingwinkel vol met top kledingmerken speciaal voor kinderen. Omdat zij constant hun collectie vernieuwen met de nieuwste collecties kleding, hebben zij Beeldmacht gevraagd om mee bedenken over hoe hun sale actie's en hoe wij deze gaan communiceren met de klanten.

 

Beeldmacht bedacht deze e-mailcampagnes met gave illustraties en typografie. Deze opvallende designs zorgen ervoor dat de sale actie's niet te missen zijn in uw mailbox!

emailing_hand_kob.png
mailing_design_kob_hoofdbeeld.png

Strategisch campagne-design

Wij hebben de designs aangepast op de gebruiker en weten dat een nieuwsbrief gemiddeld 8 seconden wordt bekeken. In die korte tijd dienen wij de boodschap goed over te brengen. Door de sterke en duidelijke typografie, zie je in een oogopslag dat het gaat om een interessante actie. Het design nodigt direct uit om op de actie te klikken of direct naar de winkel te gaan. Elk design heeft zijn unieke kleurrijke uitstraling waardoor geen e-mailing het zelfde is, maar je herkent direct dat het om Kids of Babe gaat!

emailing_4.png
emailing_8.png
email_kob_laptop_2.png

E-mailmarketing creatief

en succesvol inzetten

Wij helpen je om e-mail in te zetten als 

communicatiemiddel en verzorgen strategische

campagne-designs en de technische uitvoering daarvan. Om een nieuwsbrief maximaal te laten functioneren moet je content bieden die echt interessant is. Denk hierbij juist aan creatieve content zoals deze designs van Kids of Babe

die afgestemd zijn op de individuele ontvanger.

emailing_6.png
emailing_3.png
emailing_5.png
emailing_7.png
emailing_9.png
emailing_1.png
bottom of page