top of page

WORLD WIDE  
TECHNOLOGY

World Wide Technology (WWT) is een leverancier van technologieoplossingen die innovatieve technologie en supply chain-oplossingen levert aan grote publieke en private organisaties over de hele wereld. ​ Voor de vestiging op het Fokker Logistics Park in Amsterdam ontwikkelde Beeldmacht een sfeervolle werkomgeving. Voor verschillende ruimtes zijn er designs gemaakt die de klant en medewerker een beleving geven.

KLANT

World Wide Technology 

SERVICE

Branding

3D Visualization

Graphic design

Spatial design

PRODUCTIE

3D Visuals

Fotografie

Beeldbewerking

KeyVisual_1.jpg
ledframe_doek.jpg

KEY VISUAL
3D MODELING

Dit design is opgebouwd uit het bestaande logo
en hebben wij verwerkt in een 3D model moederbord. Dit design sluit naadloos aan op hun merk. Het beeld is zo krachtig dat het prachtig uitkomt op een textielframe met led verlichting.

Dit frame hebben wij geplaatst in de hal bij de kantoren en geef een mooie sfeer aan de ruimte. 

02_Entreehal_WWT-2.jpg
wandbekleding_ledverlichting.jpg
wandbekleding_entrance.jpg
Prinsengracht.jpg

MEETING ROOMS
WINDOW DESIGN

Amsterdam, de Nederlandse hoofdstad. Het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw.

Met dit thema heeft Beeldmacht een ruimtelijk design ontwikkeld dat bestaat uit mooie visuals van de bekendste grachten van Amsterdam.

Een vergaderruimte wil je zo transparant mogelijk hebben, maar toch ook wat privacy bieden. Beeldmacht heeft hiervoor een prachtig design gemaakt en een toepassing bedacht dat de ruimte transparant blijft, maar toch de privacy biedt. Wij hebben hier een glasheldere folie toegepast met een UV inkt bedrukking. In het beeld hebben we een verloop toegepast waardoor de transparantie van de ruimte intact blijft.

Singel.jpg

Beeldmacht is betrokken van begin tot eind 

Beeldmacht ontwikkeld niet alleen designs, maar houdt zich ook bezig met productie zowel de montage van de elementen. Beeldmacht heeft verschillende partners samengesteld om de projecten kwalitatief af te ronden en dat de designs op de juiste manier wordt geproduceerd en gemonteerd. 

branding_raambekleding_kantoor.png

World Wide Technology
thema"In The Cloud"

Branding is een belangrijk onderdeel als de klanten worden rondgeleid in het pand van
World Wide Technology. Aan het begin van de tour heeft Beeldmacht een opvallend design ontwikkeld die direct zichtbaar is voor de klant en WWT vertegenwoordigd

branding_raambeplakking_entree.png

ENTRANCE
WINDOW DESIGN

Ook hier hebben wij de 'In the cloud' 3D visual toegepast. Dit raam hebben we beplakt met twee verschillende soorten folie. Aan de voorzijde een glasheldere folie waarop de wolken geprint zijn en aan de binnenzijde hebben een gezandstraalde folie waaruit we het logo hebben gesneden.

bottom of page