top of page

Q3 TRADE BRANDING

Q3 Trade was op zoek naar een luxe branding voor hun investeringsmaatschappij en zij hebben Beeldmacht gevraagd om coole ontwerpen maken voor hun merk. Wij creëerde een nieuw identiteit met daarbij 3D visualisatie, UI/UX web & app en interieur designs.

CLIENTS

Q3 Trade

SERVICES

3D Visualization

App design

Graphic design

DTP

Spatial design

Retouch

UI/UX design

Web design

PRODUCTIE

Huisstijl

3D Visuals

APP & Web 

Balie- & wand

Branding_2560x2080.jpg

LOGO DESIGN

Bij het ontwerpen van het logo hebben wij ons laten inspireren door de kubusvormige patronen van M.C. Escher. De kubusvormige patronen zorgen voor een abstract uiterlijk wat goed past binnen de strategie van Q3 Trade. Wij hebben de lijnen van de kubus gebruikt om de strakke hoeken van het beeldmerk te vormen met daarbij de bijzondere typografie.

Schets_2560x2080.jpg
Visite_2560x2080.jpg
Q3Website.jpeg

UI/UX DESIGN
APP & WEB

In de UI/UX design voor de app en web hebben we de kubus gebruikt om glijdende elementen te creëren die mooie overgangen maken van scherm naar scherm. Dit patroon sluit naadloos aan met de strategie van het bedrijf.

 

“Kleinere investeringen doen

om te groeien en met mate grotere stappen te maken.”

App_proposal_2.gif

3D VISUALS

De creatieve input voor hun interieurontwerp was eenvoudig te realiseren met behulp van onze grafische creaties en het gebruik van 3D technologie. Vanaf dit punt hebben wij een aantal 3D-beelden gemaakt om te gebruiken op hun website en in hun luxe merkboek dat ook nog in ontwikkeling is. In feite zijn alle afbeeldingen die u in deze case ziet, in 3D gebouwd.

outside.jpeg
Office.jpg
bottom of page