top of page

GRANUFLEX CIRCULAR RUBBER SOLUTIONS

Granuband is een Nederlandse producent van diverse rubber-producten die worden verkocht onder de merknaam Granuflex. Hun vloeren, tegels, veiligheidsmaterialen en sportartikelen bestaan uit 100% gerecycled rubber dat zij terugwinnen uit gebruikte voertuigbanden. Deze circulaire rubber oplossingen werden getoond op de 's werelds grootste vakbeurs FIBO voor fitness, wellness en gezondheid in Keulen. Granuband heeft Beeldmacht gevraagd om voor hun merk Granuflex strategische creaties te ontwikkelen die het merk een nieuw leven inblaast en een perfecte connectie maakt met de fitness branche.

KLANTEN

Granuband

SERVICE

Rebranding

3D Visualisatie

Prepress

Graphic design

Motion graphics

CG Animatie

PRODUCTIE

CG Animatie

Key visuals 3D

Brochure

Beursstand

BROCHURE 
GRANUFLEX

Na het ontwikkelen van de animatie video en key visuals, konden we de brochure gaan opbouwen. Alle CG elementen die gecreëerd zijn hebben we verwerkt en in samenhang met gave grafische creaties maakt deze brochure uniek. 

BEURSSTAND 
GRANUFLEX

Een gave stand op de 's werelds grootste vakbeurs FIBO wil je absoluut hebben. Het vertegenwoordigd je merk en daarom hebben wij een strak en strategisch design ontwikkeld. In samenwerking met KOP standbouw is deze prachtige stand tot stand gekomen.

Granuband_2022274_FIBO2023_Aanz3.png
bottom of page